Příběh

VHODNÉ POTRAVINY PŘI ODKYSELENÍ ORGANISMU

 Marie

Vydáno 8.6.2015, aktualizováno 20.11.2024

Dobrý den,

v kyselinotvorných potravinách je uvedeno slepičí maso a také ořechy. V zásadotvorných potravinách je opět uvedena slepice a ořechy, tak jak je to správně? Děkuji za odpověď. Marie

Odpovědet

Odpověď

Re: vhodné potraviny při odkyselení organismu

 Kamča

Slepičí a kuřecí maso patří mezi neutrální potraviny. Ale pokud je s kůží, tučné a nebo se ho sní hodně, tak může také způsobovat překyselování. Ořechy jsou mírně kyselinotvorné. Oboje se dá zneutralizovat přidáním citronové šťávy.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.

další podobné příběhy

Rada na myti vlasu

ondra

jak mam umejit hlavu

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Příběh se týká článku


viz také