Příběh
VHODNÉ POTRAVINY PŘI ODKYSELENÍ ORGANISMU
Marie
Vydáno 8.6.2015, aktualizováno 20.11.2024
Dobrý den,
v kyselinotvorných potravinách je uvedeno slepičí maso a také ořechy. V zásadotvorných potravinách je opět uvedena slepice a ořechy, tak jak je to správně? Děkuji za odpověď. Marie
Odpovědět
Odpověď
Re: vhodné potraviny při odkyselení organismu
Kamča
Slepičí a kuřecí maso patří mezi neutrální potraviny. Ale pokud je s kůží, tučné a nebo se ho sní hodně, tak může také způsobovat překyselování. Ořechy jsou mírně kyselinotvorné. Oboje se dá zneutralizovat přidáním citronové šťávy.
Stálý odkaz | Reagovat
přidejte sem svůj příspěvek
Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.
další podobné příběhy