Tibetská houba prodej
Tibetská houba se dá běžně zakoupit prostřednictvím diskuse pod článkem od lidí, kteří ji pěstují.
Zdroj: Kefírová houba
Tibetská houba se dá běžně zakoupit prostřednictvím diskuse pod článkem od lidí, kteří ji pěstují.
Zdroj: Kefírová houba
V příběhu TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vaclav Doubrava.
Dobrý den. Měl bych zájem. Napište mi více na můj email. Děkuji.
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena.
Dobrý den, napište, co by Vás blíže zajímalo, děkuji
Zdroj: Příběh Tibetská kefírová houba prodej
Při přípravě kefíru z tibetské houby se doporučuje nepoužívat kovové předměty, jako je cedník nebo lžíce. Při styku s kovem houbičky ztrácejí účinek a mohou zčernat. Nesmí se pak už používat. Nevystavujte kefír vysokým teplotám a čisticím prostředkům (vymýváte-li sklenice jarem, pořádně je vypláchněte a nechte je vychladnout, než do nich nalijete kefír).
Zdroj: Kefírová houba
V příběhu TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vitujová.
Mám zájem koupit tibetské houbičky.Ráda bych si koupila nějaké houbičky.
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdeněk.
Zdravím mám namnoženo,v případě zájmu zašlete sms. na číslo 730630551. Zd.
Zdroj: Příběh Tibetská kefírová houba prodej
Tibetskou houbu můžete sehnat od kamarádky nebo koupit přes internet. Zde je odkaz na koupi tibetské houby.
Zdroj: Tibetská houba
V příběhu KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radomíra.
Prosím ještě telfon kvůli poště.Děkuji.Groligová
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jan Víšek.
Prosím Vás, jak prodáváte kefírová zrna? Myslím tím množství, cenu, dopravu atd.Předem děkuji za Vaši odpověď.
Hezký den
Jan Víšek
Zdroj: Příběh Kefírová houba prodej
Díky obsahu výživných látek v kefíru to není jen možné, ale přímo vhodné. Jak v období těhotenství, tak i v době kojení můžete bez obav kefír konzumovat. Nápoj pijte po troškách podle chuti. Můžete vypít za den klidně 1 litr i více. Rozhodně však tímto nápojem nenahrazujte pitný režim! Je to léčivý nápoj a potřebujete i normálně pít vodu, aby se z těla mohly vylučovat škodlivé látky, které tento nápoj bude z těla vyhánět.
Zdroj: Kefírová houba
V příběhu TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.
Zdravím,kefírovou houbu mám namnoženu,v případě zájmu napište sms. na číslo 730630551. Zd
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vitujová.
Mám zájem koupit tibetskou houbičku.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.
Zdroj: Příběh Tibetská kefírová houba prodej
U kefíru vyrobeného doma pomocí tibetské houby byly zjištěny negativní účinky jen co se týká konzistence a zážitků při pití. Tento domácí kefír totiž nechutná moc dobře a také obsahuje různé hleny. Tyto vlastnosti mohou u některých lidí způsobit zvracení. Jinak je kefír zdravý a zdraví velice prospěšný.
Zdroj: Kefírová houba
Tibetská houba je kombinace bakterií a kvasinek v bílkovinách, tucích a cukrech, vzhledem připomínající květák. Jakmile se tibetská houba zalije mlékem, působením mnoha druhů bakterií a kvasinek se spouští kvasný proces. Bakterie tibetské houby metabolizují mléčný cukr na mléčnou kyselinu, čímž vznikne kyselý, lehce perlivý, mírně alkoholický nápoj s konzistencí podobnou řídkému jogurtu, který zpravidla tolerují i osoby alergické na laktózu. Kefírový nápoj zamezuje shromažďování a hnití potravy ve střevech a odkyseluje organizmus. V trávicím traktu se dokáže vypořádat s různými nežádoucími přemnoženými kvasinkami, bakteriemi a viry a také výrazně stimuluje imunitní systém. Díky faktu, že se mléčný kefír živí laktózou z mléka, mohou ho konzumovat i osoby, které jsou na tuto látku alergické.
Zdroj: Kefírová houba
V příběhu TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.
Zdravím, tibeckou houbu mám namnoženu,kdo má zájem napište sms. na číslo 730630551. Zd
Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.
Zdroj: Příběh Tibetská kefírová houba prodej
Kefírové mléko je možné vyrobit i doma, má to své výhody (je čerstvé, chutné), ale potřebujeme na to kefírovou násadu, neboli kefírové či tibetské houbičky. Kefírová houba je vlastně společenství různých druhů kvasinek a bakterií.
Ingredience: 500 ml nesvařeného mléka, 2 lžíce kefírové houby
Technologický postup: Tibetskou kefírovou houbu dáme do nádoby, přelijeme mlékem a promícháme lžičkou. Hrneček nebo sklenici přikryjeme čistou látkou, gázou nebo papírovým ubrouskem a zagumičkujeme. Při pokojové teplotě ponecháme 24 hodin houbu pracovat. Po této době by měl kefír zhoustnout a chutnat příjemně nakysle. Fermentovat jej můžeme nechat i déle, podle chuti. Nápoj ve sklenici občas promícháme lžičkou, aby se ke kefírovým houbičkám dostalo více mléka. Během kvašení se může začít oddělovat syrovátka – neznamená to nic špatného, po promíchání se vše opět spojí. Hotový kefír důkladně promícháme a poté přecedíme přes plastové sítko a uchováváme jej v lednici. Houbu vrátíme do nádoby, zalijeme mlékem a proces opakujeme. Někteří lidé houbu proplachují ve vodě, ovšem zkušení „kefíromilci“ to nepovažují za nutné ani vhodné. Houba bude bez takových zásahů rychleji pracovat, proplachování je pro ni nepřirozené. Kefírová kultura dovede mléko zpracovat i při nízkých teplotách, například v ledničce, proces však trvá déle – až týden.
Zdroj: Kefírové mléko
V příběhu TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenek.
kdo shání houbu mám namnoženo, napište,domluvíme se.
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana Dvořáčková.
Dobrý den, mám zájem o koupi tibetské houby. Jsem z Prahy, prosím o info k možnosti předání a ceně. Děkuji.
Zdroj: Příběh Tibetská kefírová houba prodej
Nápoj z tibetské houby byl po staletí přísně střeženým tajemstvím dlouhověkosti. Tibetská houba se vkládala do mléka. Pro naši současnost má kefírová houba veliký význam, zejména je prospěšná po používání silných antibiotik, kdy upraví zničenou střevní mikroflóru. Pro toho, kdo trpí vleklými a těžko léčitelnými kvasinkovými infekcemi, je to neocenitelný pomocník. Patří sem gynekologické potíže, výtoky, zažívací potíže, nadýmání, průjmy, zácpa, ale i alergie, vleklá únava, migréna, kožní problémy. Dále je tibetská houba účinná tím, že zpomaluje stárnutí, stabilizuje nízký i vysoký tlak krve, léčí choroby srdce a rozkládá cholesterol v cévách, léčí slinivku, játra a slezinu, léčí žlučník, čistí žlučovody a rozpouští žlučové kameny, léčí žaludek, střeva, dvanácterník a hojí vředy, čistí ledviny a močové cesty, aktivuje obranné látky organismu, je to přírodní antibiotikum, které léčí záněty v organismu, navíc likviduje kvasinkové infekce, detoxikuje organismus, omezuje vývoj metastáz, podporuje vitalitu organismu, podporuje výživu a obnovu kloubních chrupavek, působí proti rakovině, ničí nežádoucí bakterie v organismu, reguluje obranné látky organismu, léčí nemoci nervů a choroby srdce, léčí nemoci krve, vyrážku, ekzémy, zmírňuje jaterní komplikace, pomáhá snižovat příznaky civilizačních onemocnění, stresu a depresí, zabraňuje hnití potravy ve střevech a napomáhá odkyselení organismu.
Zdroj: Tibetská houba
V příběhu KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka Šimandlová.
Dobrý den, koupím kefírovou houbu.Děkuji
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Radomira.
Pěkný den paní Šimandlová,
napište mi adresu na můj e-mail
radomira.r@seznam.cz
S pozdravem
Groligová
Zdroj: Příběh Kefírová houba prodej
V příběhu TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Šmidrkalová.
Dobrý den,
mám zájem o koupi tibetské kefírové houby. Zaslat na dobírku. Děkuji a přeji hezký den.
Adresa: Šmidrkalová Marie, Okružní 1298, 396 01 Humpolec.
Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena.
Dobrý večer, zašlu Vám ji v PO 20.2.- 21.2. bude u Vás v čerstvém stavu, děkuji Alena
Zdroj: Příběh Tibetská kefírová houba prodej
Kefíry se konzumují už od pradávna. Pocházejí z Asie, kde se vyráběly ze směsi různých druhů mlék. Dnešní průmyslová výroba dbá na přesné složení a obsah bakterií, které jsou hlavním nositelem typické chuti. Kefíry a kefírová mléka se řadí do kysaných mléčných výrobků stejně jako jogurty. Liší se od nich použitím zákysových kultur získaných přímo z takzvaných kefírových zrn. Ta obsahují kvasinky, které přeměňují mléčný cukr (laktózu) za vzniku malého množství etanolu a oxidu uhličitého. A právě z tohoto procesu vzniká specifická svěží a ostrá chuť.
Kefírová mléka se od kefírů liší nižším obsahem kvasinek, což je lehce znát i na chuti, která je o něco jemnější.
Nápoj z kefíru zamezuje shromažďování a hnití potravy ve střevech, odkyseluje organismus (i když je chuťově kyselý, vyvolává zásaditou reakci organismu), produkuje enzymy, které pomáhají uvolnit ve vodě nerozpustné látky, rozkládá těžce stravitelné látky. Mléčná kefírová houba přeměňuje mléčnou laktózu v jiné sloučeniny, a proto je kefír vhodný i pro jedince trpící intolerancí laktózy. V trávicím traktu se dokáže vypořádat s různými nežádoucími přemnoženými kvasinkami, bakteriemi a viry a účinně stimuluje imunitní systém.
Je obecně známo, že imunitní systém je v takové kondici, v jaké je zažívání a hlavně střevní mikroflóra. Schopnosti kefíru, jakožto přírodního probiotika, je tedy udržovat střevní mikroflóru v perfektní kondici. Pokud byste srovnali obsah užitečných bakterií s klasickým, běžně prodávaným jogurtem, jogurt by pravděpodobně velmi pohořel.
Zdroj: Kefírové mléko
Ganoderma lucidum reishi v překladu znamená „božská houba nesmrtelnosti“, česky pak lesklokorka lesklá. Tato houba byla ve starověké Číně pro své léčivé schopnosti vyhrazena pouze císařské rodině. Kdo ji našel, musel ji okamžitě odevzdat u císařského dvora. Neodevzdání se trestalo smrtí.
Zdroj: Reishi
Prostý lid tibetskou houbu používal především jako prostředek k uchování kozího, koňského a kravského mléka v kožených vacích. Při užívání mléka s tibetskou houbou bylo objeveno, že lidé jsou minimálně nemocní a nevyskytují se u nich civilizační choroby, například problémy s vysokým tlakem, nemoci cév a srdce, problémy s trávením, a dokonce se nevyskytovala ani rakovina a tuberkulóza. Obyvatelé Kavkazu se díky tibetské houbě dožívali velmi vysokého věku.
Zdroj: Tibetská houba
Díky obsahu výživných látek v kefíru její užívání není jen možné, ale přímo vhodné. Jak v období těhotenství, tak i v době kojení můžete bez obav kefír konzumovat. Pokud máte alergii na laktózu, pak se nemusíte ničeho bát. Kefír se laktózou krmí, a proto ve výsledném nápoji je laktózy jen minimálně. Čím déle se fermentuje, tím méně je laktózy v nápoji. Pro co největší omezení obsahu laktózy je vhodná sekundární fermentace. Obecně je mléko v kefíru natolik přetráveno, že by nemělo způsobovat trávicí obtíže.
Zdroj: Tibetská houba
Chytrá houba pomáhá zeslabovat mikrobiální a chemické faktory, které podmiňují vznik aft, zánětů, bolestí dásní a parodontózy. Čeští vědci přišli s revolučním objevem – chytrou houbou, známou pod názvem Pythium oligandrum. Původně se Pythium oligandrum používalo v zemědělství při ochraně rostlin. Jeho účinky objevil doc. D. Veselý. To, že by tato houba mohla pomáhat i lidem, zjistil náhodou. Mikroskopická houba působí na nepřátelské buňky, čerpá z nich látky, které potřebuje pro svou výživu. Parazituje na plísních způsobujících choroby, když svou úlohu splní, zmizí. Za čtyřicet let výzkumu se nikdy nestalo, že by houba zůstala parazitovat na člověku, protože pro ni nepředstavuje příjemné prostředí, ve kterém by přežila. Když zneškodní parazita, uvolní prostor běžné mikroflóře a napomáhá tak hojení. Pythium má oproti klasickým lékům několik výhod. Nemá nežádoucí vedlejší účinky a dosud se neobjevily ani alergické reakce. Mohou ho používat děti i těhotné ženy. Preparáty z „chytré houby“ se zatím vyrábějí jen v Čechách.
Zdroj: Babské rady na zánět dásní
Nové zakoupené houbičky properte v odstáté vodě, která má pokojovou teplotu. Jemně je promněte prsty, sceďte a opakujte to stále dokola, dokud voda nebude čirá, nebo jen mírně zkalená (asi čtyřikrát), při přípravě nepoužívejte kovové věci, použijte skleněnou nádobu, plastový cedník, umělohmotnou lžičku, houby dejte do sklenice s obsahem 700 ml a do poloviny zalijte nesvařeným mlékem (7 ks hub na 300 ml mléka). Sklenici přikryjte látkou nebo papírovou utěrkou, nechte stát při pokojové teplotě, občas krouživými pohyby promíchejte, kefír je hotov za 2–3 dny. Dole ve sklenici se usadí syrovátka, houbičky s kefírem budou nahoře. Tekutinu sceďte přes plastový cedník, houbičky properte a rozdělte. Když vyrostou více než 1 cm, můžete zdvojnásobit množství mléka. Sklenice nesmí být na slunci, pouze ve stínu. Každých 14 dní houba zdvojnásobí svůj objem, rozdělte ji, darujte třeba známým. Nápoj můžete vyrábět donekonečna.
Doporučení: Mléko si obstarejte co nejkvalitnější, platí přímá úměra – čím kvalitnější mléko, tím kvalitnější kefír. Vynikající jsou bio mléka, je celkem jedno, zda je mléko plnotučné, nebo polotučné, hlavně nesmí být trvanlivé. Mléko přímo z farmy je naprosto ideální, málokdo si ho však je schopen tímto způsobem zajistit. Kravské nebo kozí, to je jedno, vyberte si, co vám chutná. Když zrovna budete chtít udělat přestávku ve výrobě kefíru, dejte houbičky do sklenice s vodou a nechte v lednici. Do týdne je properte a vyměňte vodu. Houbičky by takto měly odpočívat nejdéle 2 týdny. Čím víc houbiček dáte do mléka, tím kyselejší kefír vyrobíte. Množství regulujte dělením. Použijte asi 1 polévkovou lžíci na 1 dávku.
Připravený nápoj pijte vždy večer před spaním. Nic už potom nejezte. Chcete-li dosáhnout opravdu viditelných léčivých účinků, pijte kefír z tibetské houby po dobu dvaceti dní. Poté si udělejte desetidenní přestávku. Opakujte, dokud nepocítíte výrazné zlepšení zdravotního stavu. Během přestávky houbu dále čistěte a zalévejte mlékem. Pokud houbu zalévat nebudete, zčerná, a po třech týdnech ztratí zdravotní účinky.
Zdroj: Tibetská houba
Pěkný den,dobře,pošlu na dobírku začátkem příštího týdne.
Groligová
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, napište, co by Vás blíže zajímalo, děkuji
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zdravím mám namnoženo,v případě zájmu zašlete sms. na číslo 730630551. Zd.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Prosím Vás, jak prodáváte kefírová zrna? Myslím tím množství, cenu, dopravu atd.Předem děkuji za Vaši odpověď.
Hezký den
Jan Víšek
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zdravím,kefírovou houbu mám namnoženu,v případě zájmu napište sms. na číslo 730630551. Zd
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Prosím ještě telfon kvůli poště.Děkuji.Groligová
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Zdravím, tibeckou houbu mám namnoženu,kdo má zájem napište sms. na číslo 730630551. Zd
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
kdo shání houbu mám namnoženo, napište,domluvíme se.
Počet odpovědí: 14 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, koupím kefírovou houbu.Děkuji
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý večer, zašlu Vám ji v PO 20.2.- 21.2. bude u Vás v čerstvém stavu, děkuji Alena
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
ahoj,houbu mám namnoženu,máš-li zájem napiš sms na 730630551. Zd.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Pěkný den paní Šimandlová,
napište mi adresu na můj e-mail
radomira.r@seznam.cz
S pozdravem
Groligová
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Prodám kefírovou /tibetskou/ houbu.Cena 40,- Kč osobně Brno,nebo poštou + 89,- Kč poštovné.Dávka na 1 hrnek.Houba se po 14-ti dnech rozmnoží.
Počet odpovědí: 11 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Napište mi na email, jasinkocin@seznam.cz, domluvíme se, děkuji
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
měl bych zájem koupit tibetskou houbu
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět